تجهیزات فلافلی

تجهیزات فلافلی : با توجه به این که در کشور ما بی کاری گسترش یافته است و اشتغال در شغل‌ های دولتی با مشکل مواجه شده است روی آوردن به مشاغل آزادی مثل تاسیس مغازه فلافلی گسترش پیدا کرده است .

فلافل چیست ؟

فلافل یک غذای پرکالری می باشد که با نان خورده می‌شود و در درست کردن آن از نخود و  انواع ادویه استفاده می گردد .

طرز تهیه ی فلافل : به دلیل نفخ داشتن نخود از چند روز قبل آن را در آب خیس می اندازند سپس آن را چرخ می‌کنند همچنین در هنگام پخت احتیاج به روغن زیاد و ظروف نچسب داریم .

تجهیزات فلافلی

تجهیزات فلافلی

هزینه ی راه اندازی مغازه ی فلافل فروشی

در وهله ی اول برای راه‌اندازی این شغل به یک مغازه یا ماشین فست فود سیار احتیاج می‌باشد هم چنین ابزاری دیگر مورد نیاز است که در ادامه خواهیم گفت .

دستگاه فلافل زن

این دستگاه با انواع متفاوت اتوماتیک ، رومیزی و دستی دستگاهی با قابلیت حمل و بهداشتی می باشد که انواع مختلفی نیز از نظر ظرفیت تولید دارد . این تنوع از نظر ظرفیت تولید دست خریدار را در انتخاب دستگاه با توجه به نوع کسب و کار و اندازه کسب و کار باز گذاشته است ‌. این دستگاه‌ ها کم مصرف هستند و با برق شهری کار می‌کنند . قسمت های در تماس با فلافل از جنس استیل نچسب و ظرف سرخ کن آن از جنس تفلون ضد خراش می باشد . همچنین مزیت دیگر این دستگاه این است که قطعات مختلف آن به راحتی قابل باز و بسته کردن می‌ باشد . همچنین اصلی‌ترین فایده ی دستگاه فلافل زن این است که برای کار با آن نیازی به تخصص خاصی نیست و ضمن کم کردن نیاز به نیروی انسانی  ظرفیت تولید افزایش پیدا می کند و سود دهی بسیار خوب و مناسبی را به صاحب کسب و کار هدیه می‌ دهد .

تجهیزات مورد نیاز مغازه ی فلافلی

علاوه بر دستگاه فلافل زن به لوازم زیر نیز احتیاج می باشد .

میز کار استیل : برای خرد و آماده کردن خیار ،  گوجه ، خیارشور و … به این میز  احتیاج داریم که قیمت آن بستگی به ابعاد و اندازه دارد .

یخچال نوشیدنی : برای نگهداری از نوشیدنی ها به این یخچال آن احتیاج داریم .

وسایلی از قبیل چاقو ، ظروف آشپزخانه ، سینی و … نیز برای فلافلی لازم هستند .

مواد اولیه ی فلافلی

مواد اولیه ی فلافلی بسیار کم هزینه هستند و عبارتند از : نخود ، سیر ، گوجه ، خیارشور ، کاهو و …

سود فلافلی

می توان گفت میزان سود مغازه ی فلافلی به عوامل مختلفی از قبیل نحوه ی فروش ( سلف سرویس بودن یا پر کردنی ) ، نحوه ی تهیه ی مواد اولیه ( خرید کلی یا جزئی )، موقعیت مغازه ( که با میزان مشتریان ارتباط مستقیم دارد ) و … بستگی دارد . با این وجود می‌توان بیان کرد در حالت کلی تقریباً سود ۳۰ تا ۵۰ درصدی عاید صاحب فلافلی می‌شود .

مزایای شغل فلافلی / مزایای مغازه فلافلی

۱. سود مناسب

۲. سرمایه گذاری کم

۳. مواد اولیه ی ارزان

۴. ارزان بودن فلافل و تمایل مردم برای خرید آن

بهترین مکان برای مغازه ی فلافلی

بدون شک انتخاب مکانی مناسب برای مغازه ی فلافلی می‌تواند به طور مستقیم در میزان فروش فلافل و سودآوری مغازه نقش داشته باشد بنابراین پیشنهاد می شود مغازه ی فلافلی  در مکان های شلوغ و پرتردد  بنا شود تا مشتریان بیشتری جذب کند . تعدادی از مناطق مناسب برای فلافلی عبارتند از : بر سر راه عبور و مرور دانش‌آموزان و دانشجویان ( محلی نزدیک مدارس و دانشگاه ها ) ، نزدیک پارک ها ، مراکز خرید ، پایانه های مسافربری و … .

فست فود

امروزه فست فود توانسته است در هر سفره ای راه پیدا کند و در بین افرادی با سطوح درآمدی متفاوت طرفدار دارد . اولین سوالی که یک فرد دارای ایده ی راه اندازی فست فود با آن مواجه می شود این است که به چه تجهیزات و لوازمی احتیاج دارد ؟

یکی از مزیت های راه اندازی یک فست فود این است که با سرمایه ها و بودجه های متفاوتی می‌توان آن را راه اندازی نمود . در حقیقت می توان شروع کار فست فود را با هزینه‌های کم انجام داد و کم کم به گسترش آن پرداخته شود . یکی دیگر از مزیت های فست فود این است که تجهیزات آن مکمل یکدیگر می باشند و این بدان معناست که اگر در ابتدای کار برای راه‌اندازی یک فست فود سیار یا فست فود کوچک یک فر و چند ابزار و لوازم ساده خریداری گردد بعداً همین لوازم در خطوط تولید بعدی نیز به کار گرفته خواهند شد و این گونه نیست که دیگر احتیاجی به آنها نباشد .

تجهیزات فست فود

سوال اصلی بیشتر کسانی که متقاضی راه اندازی فست فود هستند این است که حداقل به چه لوازمی احتیاج دارند که بتوانند یک منوی کامل و مناسبی از غذاهای به روز را درست کنند و یا در حقیقت تجهیزات اصلی راه اندازی فست فود چیست ؟ باید در نظر داشت که فست فود معنا و تعاریف گسترده‌ای دارد و علاقمندان به فعالیت در این حوزه معمولاً فقط یک خط تولید (  مثل برگر ، پیتزا ، ساندویچ ، اسنک و … )  را در نظر می‌گیرند که همه آنها به تنهایی توانایی درآمدزایی بسیار بالایی را دارد و به شکل‌های گوناگونی نیز پخته می شوند . بنابراین با توجه به نوع فست‌فود لوازم نیز متغیر می‌باشند . لوازم اصلی هر فست فودی را در پایین فکر می کنیم .

لوازم و تجهیزات برودتی : کانتر سرد ،  یخچال و …

تجهیزات آشپزخانه صنعتی مثل اجاق گاز و …

تجهیزاتی برای نگهداری غذا و مواد اولیه مانند یخچال نوشیدنی ، تاپینگ و …

تجهیزات و لوازم سلف سرویس مانند کانتر گرم و سرد ، کانتر سالاد و …

تجهیزات شست و شو مانند کابینت و سینک استیل و …

تجهیزات آماده سازی غذا مانند میز کار استیل ،  تجهیزاتی برای بسته بندی غذا ، میکسر و …