نحوه مصرف کود MOG سبزیجات خوراکی در این مطلب قصد داریم تا نحوه مصرف و همینطور مزایای کود مولی آنزیم MOG در سبزیجاتی از قبیل تره ، جعفری ، نعناع ، شوید ، کاهو ، اسفناج ، گشنیز و …بررسی کنیم.
نحوه استفاده کود MOG برای سبزیجات
بعد از بذر پاشی، یک لیتر MOG با۲۰۰ لیتر آب محلول شده و بصورت آبیاری برای ۳۰۰۰ مترمربع استفاده می شود (حتما دقت کنید به همراه آب آبیاری استفاده کنید). بعد از هربرداشت، یک لیتر MOG با۲۰۰ لیتر آب محلول شده وبصورت آبیاری برای ۳۰۰۰ متر مربع استفاده می شود(حتما دقت کنید به همراه آب آبیاری استفاده کنید).
نکات مورد توجه در استفاده از MOG
- قبل از استفاده، قوطی را چند دقیقه به آرامی تکان دهید (این عمل بسیار مهم است)
- پس از اضافه کردن آب به MOG ، مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید به منظور فعالیت آنزیم ها)
- مدت زمان نگهداری پس از محلول شدن با آب ، ۲۴ ساعت میباشد.
- یک لیتر MOG با ۲۰۰ لیتر آب محلول میشود. این میزان آب برای فعال سازی آنزیم های موجود در M00 ضروری است. مدت زمان لازم برای فعال سازی آنزيم ها، ۴۵ دقیقه میباشد.
- بهترین زمان استفاده در محلول پاشی، ساعات اولیه صبح و یا هنگام غروب خورشید است.
- همواره میزان کود توصیه شده به مساحت ذکر شده برای هر نوع محصول مد نظر میباشد. میزان آب مصرفی در مساحت مورد نظر، با مقدار کود توصیه شده در آن مساحت بایستی مخلوط شود.
- در زمان استفاده از MOG، استفاده از کودهای شیمیایی را به نصف کاهش دهید.
نحوه استفاده از کود MOG در آبیاری سنتی
در آبیاری های سنتی (غرقابی)، بهترین روش کوددهی، استفاده از بشکه شیردار در ابتدای جوی آب میباشد. در آبیاری های تحت فشار و مکانیزه، کوددهی از طریق تانک کود و در اواخر دوره آبیاری می باشد.
نکته مهم بسیاری از کمبود های تغذیه ای و بیماری های گیاهی از خاک به وجود می آیند. بنابراین می توانید هرسال با تحلیل خاک مزرعه خود، میزان کمبود میکروالمنت ها و نیازهای خاک را مشخص کنید. بسته به نتایج این تحلیل در صورت کمبود جدی یک ماده مشخص، این ماده را به خاک زراعی خود اضافه کنید.
در صورت کمبود موادی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک حتما باید خاک را مورد تقویت قرار دهید.
برای بهبود کشت می توانید از سایر کودهای شیمیایی نیز استفاده کنید.
نحوه مصرف کود MOG برای درختان میوه
ترکیبات موجود در M0G
میکروارگانیزم – آنزیم – اسید آمینه – میکروالمنت ها – ماکروالمنت ها – ويتامين – مواد آلی
مزایای استفاده از کود MOG
شوری زدایی: در اراضی با آب و خاک شور به علت حل شدن میکرو آنزیمهای موجود در این کود در آب ، نمکها و سموم شیمیایی موجود در خاک تجزیه شده و به مرور خاک را به شرایط طبیعی آن برمیگرداند.
مبارزه با بیماری های قارچی: با افزایش مقاومت در آناتومی و ساختمان گیاه، M0G سبب افزایش مقدار کوتین وضخامت کوتیکول در برگ ها میشود و این تغییر ساختمانی در گیاه موجب افزایش مصونیت در مقابل بیماری های قارچی و آفات خواهد شد.
کاهش دهنده هزینه های رایج کشت و کار.
افزایش دهنده عملکرد و مقاومت گیاه ، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد
مشخصات فیزیکی و شیمیایی کود: به شكل مايع به رنگ قهوه ای تیره
شرایط نگهداری
در صورت استفاده نکردن از کود درب آن را محکم ببندید. در ظرف مخصوص خود نگهداری کنید. دور از مواد غذایی ، تابش مستقیم آفتاب و دمای بالا نگهداری کنید.
کمکهای اولیه :
تماس با چشم ؛ به هنگام تماس با چشم، با آب فراوان چشم را شستشو دهید
تماس با پوست : هیچگونه خطری برای پوسته ندارد. در صورت تمایل با آب بشویید.
استنشاق ، هیچگونه خطری ندارد. در صورت تمایل در هوای آزاد تنفس کنید
خوردن : مقدار زیادی آب بنوشید. معده را برای استفراغ تحریک نکنید.
تاثیرات وجود اسیدهای آمینه در کود MOG
نوع فعالیت L – Aspartie acid | کمک به ریشه دهی
L – Glutannic acid | افزایش کلروفيل – کلاته کننده – افزایش گرده افشانی – کمک به فعالیت دیگر اسیدهای آمینه
محرک سنتز هورمون های دخیل در تولید گل و میوه – ایجاد مقاومت به سرما در گیاه
L – Cysteine | تشکیل کلروقيل
L – Histidine | ایجاد مقاومت به سرما در گیاه – رسیدگی میوه
تشکیل کلروفيل – فعالیت پروتئین های ضد سرما افزایش کیفیت میوه
تشکیل کلروفیل – کمک به جذب مواد غذایی – افزایش گرده افشان
L – Methionine | کمک به تشکیل میوه – فعال کننده هورمون های رشد – افزایش گرده افشانی
L – Proline | مقاومت در برابر تنش – کمک به باروری دانه گرده
L – Serine کمک به تولید اکسین
L . Theronine | افزایش متابولیسم
L – Tryptophan | کمک به تولید اکسین
L – Valine | کمک به تولید اکسین – افزایش کیفیت میوه
مزایای وجود آنزیم در کود MOG
تبدیل پروتئین به اسید آمینه مصونیت در برابر تنش – افزایش پتانسیل اسمزی – افزایش رنگ
افزایش بو، طعم میوه – تعادل در میزان گلوکز
افزایش ریشه دهی – ریشه های ثانویه
تعادل در میزان روغن
تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی زودرسی تبدیل پروتئین ها – کمک به هیدرولیز آب تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی – افزایش متابولیسم
افزایش ماندگاری میوه – افزایش رنگ، بو، طعم و عطر میوه
تبدیل گلوکز به فروکتوز – افزایش طعم میوه
تبدیل ازت به ازت قابل جذب برای گیاه
جهت خرید، فروش و صادرات این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
09127256897